HASAN KALYONCU

Yayın Tarihi: 24.01.2017

LinkedIn'de Paylaş

PROGRAMIN TANITIMI

Türkiye’nin en kapsamlı “Aile Danışmanlığı” eğitim programında, en iyiler buluşuyor. Türkiye’de ihtiyaç duyulan, “Aile Danışmanlığı” alanındaki önemli açığı kapatmayı hedefleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Türkiye’nin her yerinden gelen talepleri katılımcı odaklı eğitim programlarıyla başarılı bir şekilde yürütüyor.

Sertifikalı Aile Danışmanlığı eğitimlerimiz “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca” hazırlanan ve 04 Eylül 2012 tarihinde yürürlüğe giren ”Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri İle Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışma Merkezleri Yönetmeliği”ne uygun olarak hazırlanmıştır.

PROGRAMIN SÜRESİ

Eğitim programında 300 saati teorik ve 175 saati uygulama olmak üzere toplamda 475 saatlik eğitimler tecrübeli eğitmenlerce verilmektedir.

TEORİK EĞİTİM: 300 saat

TEORİK DERSLERE İLİŞKİN UYGULAMA: 145 saat

SÜPERVİZYON:30 saat

PROGRAMA KİMLER BAŞVURABİLİR